Natisni

Kaj, kje, kdaj, kdo, zakaj?

Leta 2001 smo solkanci dobili spletno stran s katero se je kraj tisočletne tradicije povezal s sodobnostjo, Izzivi prihodnosti pa polagajo pred nas nove poglede na sedanjost in zbujajo želje o predrugačenju le te v najbolj slično podobo naše vizije prihodnosti.
Od tu je vzniknila želja po sledenju zapovedi današnjega časa o ažurnosti in informiranosti iz bogate bere vsebin, ki jih ponuja naš kraj.

Na prenovljeni spletni strani, ki je dostopna in prijazna za uporabnika, so rubrike:
O Solkanu, Krajevna skupnost, Gospodarstvo, Turizem, Društva, Solkanski časopis, Galerija, Aktualno in Koledar dogodkov, ki nam poleg že znanih vsebin ponujajo še nove.

Tako bomo lahko prebirali zgodovino Solkana in solkancev, odkrivali zanimivosti sosedovega vrta, sledili delu KS z zapiski sej, spoznali delovanje podjetij in obrtnikov, Osnovne šole Solkan, knjižnice, ... ter kar iz naslanjača izpolnjevali obrazce in vloge.

Spoznaj svoj kraj, da ga boš imel raje, je moto rubrile Turizem, kjer so podrobno opisane znamenitosti od Svete gore do Mostovne, gostinska ponudba in namestitve.

Solkanska društva nam pestro ponudbo dejavnosti in prireditev predstavljajo na enem mestu.

Da ne bomo več v zadregi Kam, kdaj , kaj in kje? je tu koledar dogodkov v KS Solkan.

V tiskani izdaji Solkanskega časopisa žal ni dovolj prostora za številne prispevke, ki bodo tu dobili svoje mesto, še vedno pa vas bo na domu razveselila tiskana izdaja.

Galerja pa je namenjena vsem, ki bi radi z drugimi delili trenutke ujete s fotoaparatom ali kamero. Video naj bo predhodno naložen na www.youtube.com ali www.vimeo.com, ...

Prenovljena spletna stran Krajevne skupnosti Solkan, ki jo je oblikovalo domače podjetje Editor, nudi možnost oglaševanja prireditev, podjetij, nagradnih iger, …

Zato lepo vabljeni k ogledu in sooblikovanju internetne podobe našega kraja.
Prispevke za objavo: besedilo, fotografija, video nam prosim pošljite na #EM#6577676f6d6b28656173606a674d696271787e3d777a7b#EM#.